Ai vrea sa schimbi ceva la locuinta ta insa nu stii cu ce sa incepi? Ce zici daca ai incepe cu ferestrele? Noi iti spunem cum sa alegi perdele pentru un interior stilat.

Astfel, iti vei umple casa cu culori vii si calde, cu materiale lejere…perdelele transforma imediat incaperea in care sunt asezate si o lumineaza, daca sunt alese in mod corect bineinteles, in functie de fiecare incapere in parte.

Ce dimensiuni alegem pentru perdele?

Numeroase sunt ocaziile in care am vazut perdele cu dimensiuni gresite, prea mici sau prea mari. Pe langa alegerile personale, mai trebuie sa ai in vedere specificul si marimea camerei in care vor fi asezate perdelele.

Spre exemplu, pentru perdele bucatarie vei alege o perdea si draperii mai scurte, pentru dormitor vei alege o perdea pana la podea impreuna cu o draperie de aceeasi dimensiune si pentru living o perdea si o draperie care stau pe podele (mai lungi).

In plus, vei alege galerii perdele, sine si accesorii potrivite, in ton cu draperia si perdeaua.

Ce materiale alegem pentru perdele de iarna?

Iarna, perdelele, in functie de textura, pot literalmente incalzi o incapere: unele materiale se dovedesc a fi excelente izolante. Indreapta-ti atentia spre materiale precum jacquard cu motive grafice, florale, dungi sau alte modele.

Elegante si robuste, perdelele si draperiile din stofa se intretin cu mare usurinta.  Tesaturile groase, precum catifeaua, sunt recomandate pentru spatii mai ample. Pentru incaperile mai mici sunt ideale materiale precum organza sau voal.

Materialele naturale si lejere care ne protejeaza de soare de vara sunt ideale pentru acest sezon. Bumbacul este materialul perfect pentru perdelele de vara.

Acest material natural este polivalent si este ideal pentru orice interior datorita unei mari varietati de culori si texturi.

Inul este ideal pentru un interior in stil scandinav. Natural, textura sa confera un farmec rustic. Este o tesatura groasa care ne protejeaza eficient de razele de soare.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

4 thoughts on “Perdele pentru un interior stilat. Cum le alegem?

  1. Ma bucur ca am dat peste acest articol, deoarece mi-a deschis perspective noi asupra design-ului web si m-a inspirat sa explorez mai mult acest domeniu. Multumesc pentru informatiile valoroase!

  2. Am descoperit cateva idei noi citind acest articol si sunt incantat de cunostintele pe care le-am dobandit. Recomand cu caldura tuturor celor interesati de acest domeniu.

  3. Mi-a placut modul in care autorul a abordat subiectul, oferind exemple concrete si explicatii clare. Este un ghid util pentru cei care doresc sa invete mai multe despre design-ul web.

  4. Articolul este foarte interesant si m-a ajutat sa inteleg mai bine conceptele de design web. Am gasit informatiile prezentate foarte utile si bine structurate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *