Casa noastra reprezinta mediul in care ne petrecem o mare parte din timp, astfel ca ne preocupa foarte mult amenajarea si intretinerea acesteia, creandu-ne un spatiu in care sa ne simtim bine si unde sa revenim cu placere dupa o zi lunga.

Casa este locul in care ne crestem copii, unde petrecem cele mai importante momente din viata noastra, este locul in care ne regasim si ne relaxam alaturi de cei dragi.

Este foarte important pentru calitatea vietii noastre, ca acest mediu sa fie bine amenajat si corect intretinut.

Amenajarea casei

In amenajarea casei, vom tine cont de preferintele noastre si vom incerca sa ne cream un spatiu cald, primitor, sanatos si sigur.

De la mobilier si accesorii, pana la aparatura si alte echipamente, totul va fi ales conform specificului fiecarei incaperi, astfel incat casa noastra sa fie practica si sa vina in intampinarea nevoilor noastre.

Ne vom crea design-ul interior care ne va face placere sa ne inconjoare, alegand cu grija, de la piese de mobilier si aparatura electrocasnica, pana la corpuri de iluminat, perne decorative, draperii sau seturi de covorase de baie.

Baia

Camera destinata amenajarii baii, trebuie sa indeplineasca anumite caractaristici, astfel incat mediul sa fie unul sanatos si sigur pentru membrii familiei.

Camera de baie trebuie sa beneficieze de o ventilatie optima, astfel incat sa nu permita dezvoltarea bacteriilor si a ciupercilor.

De asemenea, amenajarea baii impune alegerea mobilierului specific, cu rezistenta crescuta in fata mediului excesiv umed.

Accesoriile folosite in baie, vor detine si acestea rezistenta in fata umiditatii, astfel ca poti alege un covoras de baie antiderapant, suporturi de prosoape, cosul de rufe si policioarele pentru produsele cosmetice, astfel incat sa creezi un mediu placut, practic si sigur.

Amenajarea baii

Amenajarea interioara ofera o importanta foarte mare camerelor de baie, acestea trebuind sa reprezinte spatii, atat practice, cat si foarte confortabile si placute.

Astfel, accesoriile si mobilierul pentru baie iti ofera posibilitatea de a-ti amenaja baia intr-un mod cat mai modern, creand un spatiu placut, curat, sigur si modern.

Poti da personalitate baii tale, alegand sa te joci cu nuantele gresiei si faiantei, creand jocuri cromatice cu un covoras de baie verde sau cu nuanta prosoapelor.

Tonurile alese pentru baia ta pot fi extrem de indraznete, astfel ca un covoras de baie turcoaz, asortat cu celelalte accesorii, va crea o imagine foarte placuta.

Intretinerea baii

Mediul din baie este unul excesiv umed, astfel ca intretinerea acestui spatiu impune o atentie speciala. Baia este locul in care se pot dezvolta o serie de bacterii si ciuperci, context in care sanatatea membrilor familiei poate fi pusa in pericol.

Vasul de toaleta, chiuveta si cada vor fi igienizate zilnic folosind substante special destinate, in acelasi timp fiind inlaturata umezeala excesiva.

O data pe saptamana se va efectua o igienizare generala, aplicata faiantei si gresiei, oglinzii, usilor de la dulapuri, ferestrei si clantei.

Pentru calitatea aerului, in baie nu se vor depozita obiecte care pot dezvolta ciuperci in mediul umed specific, iar setul de covorase de baie si celelalte accesorii vor fi spalate si igienizate ori de cate ori este necesar.

Camera de baie trebuie ventilata constant, astfel incat sa se pastreze o calitate superioara a aerului.

Prinde zilnic numeroase oferte la sute de produse pe qLine.ro.

{{clean2}}
{{clean3}}

2 thoughts on “Ne preocupa sau nu prea mult amenajarea si intretinerea baii?

  1. Sunt de acord cu ideea exprimata in articol despre impactul design-ului asupra cresterii vanzarilor si a conversiilor. Este important sa acorzi atentie detaliilor si sa investesti in aspectul vizual al website-ului tau pentru a atrage si fideliza clientii.

  2. Articolul este foarte bine structurat si informativ, oferind o perspectiva clara asupra rolului design-ului in mediul online. Mi-a placut modul in care sunt prezentate avantajele unui website bine realizat si importanta acestuia pentru succesul unei afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *