mws design
MWS Design » Web design » Design logo

Web design | Design logo

Creare logo

Logo design

Un logo (probabil o prescurtare de la logograma, din logo - „cuvant” si - grama „scriere”), numit uneori si sigla, este un element grafic folosit pentru identificarea unei firme, a unui produs, a unei organizatii, a unui eveniment etc. Logoul poate fi compus din una sau mai multe litere, o imagine sau o combinatie a acestor elemente.
Un logo al unei companii trebuie sa fie clar de recunoscut si sa se identifice cu o caracteristica pentru intreaga intreprindere. In contextul legal logoul este si marca inregistrata a unei firme, a unui produs, a unei organizatii, a unui eveniment etc. De obicei agentii de publicitate insarcineaza designerii cu crearea unui logo respectiv.
Logoul trebuie sa evidentieze semnificatia numelui sau activitatea companiei si sa redea renumele acesteia. Acest lucru poate fi realizat printr-un simbol grafic si/sau al unui scris selectat. Pentru aceasta trebuie sa fie aplicata formula „KISS” (Keep It Short (and) Simple), ceea ce înseamna — ce este simplu se memoreaza usor.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati.

cerere oferta optimizare seo, creare site

Logo-uri realizate

logo consilier hr
logo gsc auto
logo comanda jucarii
logo colbax
logo fanmac
logo violeta marculescu
logo cover
logo delta
logo titan sisteme
logo oberon construct
logo self consulting
logo sana est
logo stifer agro
logo kuxa studio